Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Seromakowiec BeatySz
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 647948" data-attributes="member: 90"><p>Nie piekłam tego ciasta z termoobiegiem, więc nie wiem. Od niedawna mam piekarnik elektryczny z ta funkcja, wczesniej pieklam na wyczucie jesli chodzi o temp. i czas.Dobrze byloby gdyby ktos, kto ma doswiadczenie w pieczeniu z termoobiegiem sie wypowiedzial. Ja mysle, ze lepiej bez termoobiegu w temp tak ok. 160-180 stopni, ale tez bym pilnowala i ew. podwyzszyla lub obnizyla temp. w zaleznosci od tego jak sie ciasto zachowa. Ja na razie testuje swoj piekarnik, jeszcze nie mam wyrobionego zdania odnosnie czasu i temperatury, tak jak zwykle obserwuje po prostu ciasto</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 647948, member: 90"] Nie piekłam tego ciasta z termoobiegiem, więc nie wiem. Od niedawna mam piekarnik elektryczny z ta funkcja, wczesniej pieklam na wyczucie jesli chodzi o temp. i czas.Dobrze byloby gdyby ktos, kto ma doswiadczenie w pieczeniu z termoobiegiem sie wypowiedzial. Ja mysle, ze lepiej bez termoobiegu w temp tak ok. 160-180 stopni, ale tez bym pilnowala i ew. podwyzszyla lub obnizyla temp. w zaleznosci od tego jak sie ciasto zachowa. Ja na razie testuje swoj piekarnik, jeszcze nie mam wyrobionego zdania odnosnie czasu i temperatury, tak jak zwykle obserwuje po prostu ciasto [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Seromakowiec BeatySz
Top
Bottom