Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Serowy przysmak*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 91269" data-attributes="member: 298"><p>2 oscypki kozie</p><p>musztardę miodową Kamis (ok. 3 łyżek)</p><p>4 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych</p><p>bułka tarta do obtaczania</p><p>2 łyżki wiórek kokosowych</p><p>oliwa do smażenia</p><p></p><p>Oscypki kroimy na plastry (1 cm). </p><p>Smarujemy każdy musztardą. </p><p>Mielone orzeszki, wiórki oraz bułkę mieszamy ze sobą i obtaczamy w tym każdy plaster oscypka.</p><p>Smażymy na złotawy kolor z każdej strony.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 91269, member: 298"] 2 oscypki kozie musztardę miodową Kamis (ok. 3 łyżek) 4 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych bułka tarta do obtaczania 2 łyżki wiórek kokosowych oliwa do smażenia Oscypki kroimy na plastry (1 cm). Smarujemy każdy musztardą. Mielone orzeszki, wiórki oraz bułkę mieszamy ze sobą i obtaczamy w tym każdy plaster oscypka. Smażymy na złotawy kolor z każdej strony. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Serowy przysmak*
Top
Bottom