Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Sezamowo-imbirowe udka kurczakowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="agal" data-source="post: 643501" data-attributes="member: 5147"><p>tak tylko dodam, że JESZCZE nie robiłam tych udek, ale za to w temacie imbiru coś podpowiem.</p><p></p><p>Jeżeli macie możliwość kupienia młodego imbirku, to kupcie więcej a nadwyżkę zamroźcie.</p><p>Imbir to moja ukochana przyprawa i nie wyobrażam sobie życia bez niej, wiec musiałam cosik wymyśleć, bo czasami zapominałam, że sie skończył. </p><p>Raz zamroziłam i tak już zostało. Do tego mrożony imbir wspaaaaniale się ściera na tarce o drobniuteńkich oczkach. Nie rozmrażam tylko trę i to taki ze skórką, bo taka na młodym jest cieniuteńka.</p><p></p><p>A jutro muszę kupić udka, ha!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agal, post: 643501, member: 5147"] tak tylko dodam, że JESZCZE nie robiłam tych udek, ale za to w temacie imbiru coś podpowiem. Jeżeli macie możliwość kupienia młodego imbirku, to kupcie więcej a nadwyżkę zamroźcie. Imbir to moja ukochana przyprawa i nie wyobrażam sobie życia bez niej, wiec musiałam cosik wymyśleć, bo czasami zapominałam, że sie skończył. Raz zamroziłam i tak już zostało. Do tego mrożony imbir wspaaaaniale się ściera na tarce o drobniuteńkich oczkach. Nie rozmrażam tylko trę i to taki ze skórką, bo taka na młodym jest cieniuteńka. A jutro muszę kupić udka, ha! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Sezamowo-imbirowe udka kurczakowe
Top
Bottom