Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sezon grilowy-tu przepisy prosze:-)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zielona" data-source="post: 136427" data-attributes="member: 55"><p>Pieczarki z grilla-fantastyczne</p><p></p><p>pieczarki oczyszczamy, odcinamy nózki i nieco wydrążamy środek</p><p>wydrążone kapelusze solimy-ale nie za dużo</p><p></p><p>odcięte nóżki drobno siekamy, dodajemy cebulke posiekana i lekko przesmazona na maśle lub oliwie, posiekana zieloną pietruszkę(!), starty żółty ser lub(co lepsze) drobno pokrojony camembert i bułke tarta</p><p>takim farszem napełniamy kapelusze</p><p></p><p>każdą nadzianą pieczarkę obwijamy folia aluminiowa na którą wczesniej nakładamy odrobinę masła i przekłówamy w kilku miejscach</p><p>jeśli nie przekłujemy pieczarki będa raczej uduszone i delikatniejsze-moze ktoś tak lubi</p><p></p><p>takie opakowane pojedynczo w folii-grilujemy -niezbyt długo</p><p></p><p>są pyszne!!! na ostatnim grillu były hitem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zielona, post: 136427, member: 55"] Pieczarki z grilla-fantastyczne pieczarki oczyszczamy, odcinamy nózki i nieco wydrążamy środek wydrążone kapelusze solimy-ale nie za dużo odcięte nóżki drobno siekamy, dodajemy cebulke posiekana i lekko przesmazona na maśle lub oliwie, posiekana zieloną pietruszkę(!), starty żółty ser lub(co lepsze) drobno pokrojony camembert i bułke tarta takim farszem napełniamy kapelusze każdą nadzianą pieczarkę obwijamy folia aluminiowa na którą wczesniej nakładamy odrobinę masła i przekłówamy w kilku miejscach jeśli nie przekłujemy pieczarki będa raczej uduszone i delikatniejsze-moze ktoś tak lubi takie opakowane pojedynczo w folii-grilujemy -niezbyt długo są pyszne!!! na ostatnim grillu były hitem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sezon grilowy-tu przepisy prosze:-)
Top
Bottom