Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sharma z kurczaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="emkagr" data-source="post: 627791" data-attributes="member: 6317"><p>Sharma z kurczaka </p><p></p><p>pierś z kurczaka </p><p>przyprawa do kurczaka </p><p>ryż parabolied </p><p>kurkuma </p><p>sól </p><p>pieprz </p><p>olej </p><p>3 łyżki majonezu </p><p>3 łyżki kwaśnej śmietany </p><p>2 ząbki czosnku lub czosnek granulowany </p><p></p><p>Sposób przyrządzenia </p><p>1.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do kurczaka, polać niewielką ilością oleju i wymieszać. Odstawić na ok. 20 min. </p><p>2.Ugotować ryż, dodając do gotującej się wody pół łyżeczki kurkumy, szczyptę soli i łyżkę oleju.</p><p>3.Przygotować sos czosnkowy - wymieszać: 3 łyżki kwaśnej śmietany, 3 łyżki majonezu, zgnieciony czosnek. Przyprawić solą do smaku. </p><p>4.Mięso usmażyć na oleju i na tym samym tłuszczu podsmażyć ryż.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emkagr, post: 627791, member: 6317"] Sharma z kurczaka pierś z kurczaka przyprawa do kurczaka ryż parabolied kurkuma sól pieprz olej 3 łyżki majonezu 3 łyżki kwaśnej śmietany 2 ząbki czosnku lub czosnek granulowany Sposób przyrządzenia 1.Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do kurczaka, polać niewielką ilością oleju i wymieszać. Odstawić na ok. 20 min. 2.Ugotować ryż, dodając do gotującej się wody pół łyżeczki kurkumy, szczyptę soli i łyżkę oleju. 3.Przygotować sos czosnkowy - wymieszać: 3 łyżki kwaśnej śmietany, 3 łyżki majonezu, zgnieciony czosnek. Przyprawić solą do smaku. 4.Mięso usmażyć na oleju i na tym samym tłuszczu podsmażyć ryż. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Sharma z kurczaka
Top
Bottom