Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Skrzydelka kurczaka imbirowo-czosnkowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 1008795" data-attributes="member: 8144"><p>Taki świetny przepis i tak tkwi zapomniany? Zrobiłam w zeszłym tygodniu, szukając inspiracji na inne skrzydełka. </p><p>Smakowo wyborne, a niezwykła łatwość przygotowania sprawia, że to wprost bajkowy przepis. </p><p>Po wyżarciu skrzydełek pozostał cudowny sos z pieczenia. Zrobiłam to, co zawsze robię z sosem po kurczaku, czyli nastepnego dnia podsmazyłam pieczarki z cebulką, dołozyłam pozostały sos i wyłozyłam na makaron. Można dorzucić zielony groszek albo co. To potrawa, która wszystko zniesie. I za każdym razem jest inna, bo wszystko zalezy od sosu (czyli od wersji smakowej kurczaka). Z tym sosem wyszła niebiańska wprost wersja.</p><p></p><p>Dziękuję kermidt, a wszystkim gorąco polecam przepis.</p><p></p><p>P.S. A dzisiaj marynują się już szaszłyki drobiowe po marokańsku, również według Twojego przepisu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 1008795, member: 8144"] Taki świetny przepis i tak tkwi zapomniany? Zrobiłam w zeszłym tygodniu, szukając inspiracji na inne skrzydełka. Smakowo wyborne, a niezwykła łatwość przygotowania sprawia, że to wprost bajkowy przepis. Po wyżarciu skrzydełek pozostał cudowny sos z pieczenia. Zrobiłam to, co zawsze robię z sosem po kurczaku, czyli nastepnego dnia podsmazyłam pieczarki z cebulką, dołozyłam pozostały sos i wyłozyłam na makaron. Można dorzucić zielony groszek albo co. To potrawa, która wszystko zniesie. I za każdym razem jest inna, bo wszystko zalezy od sosu (czyli od wersji smakowej kurczaka). Z tym sosem wyszła niebiańska wprost wersja. Dziękuję kermidt, a wszystkim gorąco polecam przepis. P.S. A dzisiaj marynują się już szaszłyki drobiowe po marokańsku, również według Twojego przepisu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Skrzydelka kurczaka imbirowo-czosnkowe*
Top
Bottom