Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledź pod pierzynką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maria z Łeby" data-source="post: 1058774" data-attributes="member: 2941"><p>U mnie też wszyscy lubią i czasem robię na kolację, kiedyś podałam na imieniny i cieszyła się powodzeniem. A... zapomniałam jest jeszcze warstwa startych na grube wiórki ziemniaków.</p><p></p><p>Moja jest taka - do wysmarowanej majonezem salaterki wkładamy:</p><p>2-3 pokrojone solone (wymoczone) filety śledziowe,</p><p>2 cebule pokrojone w kostkę doprawione sola i pieprzem,</p><p>2-3 ugotowane ziemniaki starte na grube wiórki,</p><p>posmarować warstwę ziemniaków majonezem,</p><p>2-3 ugotowane buraki , starte na grube wiórki i doprawione solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny ew.octem.</p><p>2-3 ugotowane jajka starte na grube wiórki.</p><p>Całość posypać szczypiorkiem ew.pietruszką</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maria z Łeby, post: 1058774, member: 2941"] U mnie też wszyscy lubią i czasem robię na kolację, kiedyś podałam na imieniny i cieszyła się powodzeniem. A... zapomniałam jest jeszcze warstwa startych na grube wiórki ziemniaków. Moja jest taka - do wysmarowanej majonezem salaterki wkładamy: 2-3 pokrojone solone (wymoczone) filety śledziowe, 2 cebule pokrojone w kostkę doprawione sola i pieprzem, 2-3 ugotowane ziemniaki starte na grube wiórki, posmarować warstwę ziemniaków majonezem, 2-3 ugotowane buraki , starte na grube wiórki i doprawione solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny ew.octem. 2-3 ugotowane jajka starte na grube wiórki. Całość posypać szczypiorkiem ew.pietruszką [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledź pod pierzynką*
Top
Bottom