Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie prawie meksykańskie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Medicus Pivovarius" data-source="post: 252780" data-attributes="member: 29"><p>3 filety śledziowe - korzenne</p><p>1 opakowanie sosu meksykańskiego ze słoika (np. Pudliszki, Uncle Bens)</p><p>1 mała puszka fasolki czerwonej</p><p>1 mała puszka kukurydzy</p><p>sól, pieprz</p><p>szczypta chilli do smaku</p><p>1 cebula pokrojona w drobną kostkę i posolona, pozostawiona na 1 godzinę</p><p></p><p>Śledzie pokroic w kostkę, wymieszać z pozostałymi składnikami, pozostawić do przegryzienia. Podawać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Medicus Pivovarius, post: 252780, member: 29"] 3 filety śledziowe - korzenne 1 opakowanie sosu meksykańskiego ze słoika (np. Pudliszki, Uncle Bens) 1 mała puszka fasolki czerwonej 1 mała puszka kukurydzy sól, pieprz szczypta chilli do smaku 1 cebula pokrojona w drobną kostkę i posolona, pozostawiona na 1 godzinę Śledzie pokroic w kostkę, wymieszać z pozostałymi składnikami, pozostawić do przegryzienia. Podawać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie prawie meksykańskie*
Top
Bottom