Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie w majonezie jabłkowym*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 775690" data-attributes="member: 2721"><p><strong><em><span style="font-size: 26px"><span style="color: #006400">Śledzie w majonezie jabłkowym</span></span></em></strong></p><p></p><p><em>z okazji Festiwalu Kuchni Żydowskiej. Przepis pochodzi z</em> <a href="http://www.geocities.com/Athens/Stage/9921/pl/potrawy.htm" target="_blank">http://www.geocities.com/Athens/Stage/9921/pl/potrawy.htm</a></p><p></p><p>[ATTACH=full]35054[/ATTACH]</p><p></p><p>25 dag śledzi</p><p>1 spora cebula</p><p>3 kiszone ogórki</p><p>jabłko</p><p>majonez</p><p>sól, pieprz - do smaku</p><p></p><p>Śledzie wymoczyć, pokroić na kawałki.</p><p>Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobną kostkę, jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, wymieszać. Dodać śledzie, odstawić na co najmniej godzinę do lodówki, by smaki się wymieszały.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 775690, member: 2721"] [B][I][SIZE=12][COLOR=#006400]Śledzie w majonezie jabłkowym[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I]z okazji Festiwalu Kuchni Żydowskiej. Przepis pochodzi z[/I] [URL="http://www.geocities.com/Athens/Stage/9921/pl/potrawy.htm"]http://www.geocities.com/Athens/Stage/9921/pl/potrawy.htm[/URL] [ATTACH=full]35054[/ATTACH] 25 dag śledzi 1 spora cebula 3 kiszone ogórki jabłko majonez sól, pieprz - do smaku Śledzie wymoczyć, pokroić na kawałki. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobną kostkę, jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, wymieszać. Dodać śledzie, odstawić na co najmniej godzinę do lodówki, by smaki się wymieszały. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie w majonezie jabłkowym*
Top
Bottom