Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie wigilijne*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 790719" data-attributes="member: 1798"><p>Nie ryzykowwałabym trzymania sledzi z surową cebulą aż do Wigilii - na pewno cebula zmieni smak. Wiem to z doświadczenia - robię sledzie bardzo często. Żeby je jednak jakoś przetrzymać, wyjęłabym z nich cebulę i ją sparzyła, a po ostudzeniu od nowa do śledzi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 790719, member: 1798"] Nie ryzykowwałabym trzymania sledzi z surową cebulą aż do Wigilii - na pewno cebula zmieni smak. Wiem to z doświadczenia - robię sledzie bardzo często. Żeby je jednak jakoś przetrzymać, wyjęłabym z nich cebulę i ją sparzyła, a po ostudzeniu od nowa do śledzi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie wigilijne*
Top
Bottom