Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie wigilijne*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 793296" data-attributes="member: 956"><p>A ja nie zrobię, bo mnie ch....a wzięła na cenę prawdziwków. I nie rozumiem dlaczego takie drogie grzyby są nawlekane na sznurki po 20-25 dkg. Czy nie możnaby po 5-10 dkg? </p><p>Ale od kilku lat robię bardzo podobne - śledzie przekładam posiekaną cebulą i posiekanymi grzybami marynowanymi. Dalej, tak jak u Seniorki oliwa i poczekać 2 dni aż się przegryzą. I takie zrobię i w tym roku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 793296, member: 956"] A ja nie zrobię, bo mnie ch....a wzięła na cenę prawdziwków. I nie rozumiem dlaczego takie drogie grzyby są nawlekane na sznurki po 20-25 dkg. Czy nie możnaby po 5-10 dkg? Ale od kilku lat robię bardzo podobne - śledzie przekładam posiekaną cebulą i posiekanymi grzybami marynowanymi. Dalej, tak jak u Seniorki oliwa i poczekać 2 dni aż się przegryzą. I takie zrobię i w tym roku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie wigilijne*
Top
Bottom