Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie z majerankiem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1414376" data-attributes="member: 1024"><p>Moim zdaniem dużo też zależy od oleju. Ja daję rzepakowy tłoczony na zimno, kupiony na targu (brązowy) z odrobiną oleju z dyni. </p><p>I dodaję od siebie plasterki ugotowanych w mundurkach ziemniaków, bo bardzo mi pasują do tych śledzi. A, i oprócz octu, trochę soku z cytryny.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1414376, member: 1024"] Moim zdaniem dużo też zależy od oleju. Ja daję rzepakowy tłoczony na zimno, kupiony na targu (brązowy) z odrobiną oleju z dyni. I dodaję od siebie plasterki ugotowanych w mundurkach ziemniaków, bo bardzo mi pasują do tych śledzi. A, i oprócz octu, trochę soku z cytryny. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie z majerankiem*
Top
Bottom