Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie z za'tarem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1206500" data-attributes="member: 692"><p>Śledzie z za&#8217;atarem</p><p>250 g śledzi płatów lekko solonych ( tylko umytych, powinny być dość słone)</p><p>sok z cytryny</p><p>oliwa z oliwek extra vergine</p><p>za&#8217;atar ( ok. 4 łyżek)</p><p>Śledzia kroić w kawałki ca 2 cm, układać warstwami w słoiku przesypując za&#8217;atarem, skrapiając cytryną i oliwą. Odstawić do lodówki na 48 godzin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1206500, member: 692"] Śledzie z za’atarem 250 g śledzi płatów lekko solonych ( tylko umytych, powinny być dość słone) sok z cytryny oliwa z oliwek extra vergine za’atar ( ok. 4 łyżek) Śledzia kroić w kawałki ca 2 cm, układać warstwami w słoiku przesypując za’atarem, skrapiając cytryną i oliwą. Odstawić do lodówki na 48 godzin. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Śledzie z za'tarem*
Top
Bottom