Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Śliwki w majeranku!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dorotka.p" data-source="post: 1185505" data-attributes="member: 5470"><p>Ja też dziś zdobiłam. Oczywiście nie oparłam się popkusie i zanim zamknęłam je w słoikach to wsadziłam palucha do tych śliwek, żeby skosztować. Mniamniusie. No i nie pasteryzowałam, ale jedynie zakręciłam i owinęłam kocem. Boję sie jednak czy się nie popsują. Naprawdę wytrzymają dłużej? Czy może trzeba je zjeść dość szybko? Bo przecież przy tak krótkim duszeniu nie zagotowały się jakoś specjalnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dorotka.p, post: 1185505, member: 5470"] Ja też dziś zdobiłam. Oczywiście nie oparłam się popkusie i zanim zamknęłam je w słoikach to wsadziłam palucha do tych śliwek, żeby skosztować. Mniamniusie. No i nie pasteryzowałam, ale jedynie zakręciłam i owinęłam kocem. Boję sie jednak czy się nie popsują. Naprawdę wytrzymają dłużej? Czy może trzeba je zjeść dość szybko? Bo przecież przy tak krótkim duszeniu nie zagotowały się jakoś specjalnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Śliwki w majeranku!
Top
Bottom