Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Sliwki w ziolowej marynacie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 884967" data-attributes="member: 1142"><p>Do mnie lawenda &quot;przemawia&quot; wyjatkowo glosno. Nawarzylam znow dzemow truskwakowych z lawenda (te zeszloroczne byly rewelacyjne!), syrop porzeczkowo-lawendowy tez w butelkach (sprawdzam je czesto, bo butelki czesto zle sie zamykaja). Mam tez 2 sloiki lawendowego cukru i pudelko domowych ziol prowansalskich z lawenda oczywiscie. Poza tym gotuje i pieke z lawenda bardzo czesto, w kolejce czeka Lavender Cheesecake...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 884967, member: 1142"] Do mnie lawenda "przemawia" wyjatkowo glosno. Nawarzylam znow dzemow truskwakowych z lawenda (te zeszloroczne byly rewelacyjne!), syrop porzeczkowo-lawendowy tez w butelkach (sprawdzam je czesto, bo butelki czesto zle sie zamykaja). Mam tez 2 sloiki lawendowego cukru i pudelko domowych ziol prowansalskich z lawenda oczywiscie. Poza tym gotuje i pieke z lawenda bardzo czesto, w kolejce czeka Lavender Cheesecake... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Sliwki w ziolowej marynacie
Top
Bottom