Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Śliwkowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="imamcia" data-source="post: 569810" data-attributes="member: 1028"><p>Cinko, nie wiem jak Twoje kruche, ja swoje robie w takich proporcjach od lat, jest rozpływające w ustach (skromnam, co?) i do tego sliwkowca pasuje jak ulał. Zakamuflowałam dwa kawałki do kawki poobiedniej, ale nie wiem, czy jak wróce do domu, to talerzyk pusty w lodówce zastanę......</p><p>szkoda, że ten przepis nie wpadł mi w ręce w ubiegłym roku, bo nie wiedziałam, jakie ciasta piec ze sliwkami, miałam ich zatrzęsienie. Najczęściej robiłam szybkie na oleju, ale to jest nieporównywalne, a dodatek płatków migdałowych sprawia, że wygląda tak świątecznie.....</p><p>Nie przykrywałam folia do pieczenia, bo sama piana piekła się krócej, więc i nie spaliła sie, było super!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamcia, post: 569810, member: 1028"] Cinko, nie wiem jak Twoje kruche, ja swoje robie w takich proporcjach od lat, jest rozpływające w ustach (skromnam, co?) i do tego sliwkowca pasuje jak ulał. Zakamuflowałam dwa kawałki do kawki poobiedniej, ale nie wiem, czy jak wróce do domu, to talerzyk pusty w lodówce zastanę...... szkoda, że ten przepis nie wpadł mi w ręce w ubiegłym roku, bo nie wiedziałam, jakie ciasta piec ze sliwkami, miałam ich zatrzęsienie. Najczęściej robiłam szybkie na oleju, ale to jest nieporównywalne, a dodatek płatków migdałowych sprawia, że wygląda tak świątecznie..... Nie przykrywałam folia do pieczenia, bo sama piana piekła się krócej, więc i nie spaliła sie, było super!!!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Śliwkowiec
Top
Bottom