Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jo_anna1" data-source="post: 1117325" data-attributes="member: 16552"><p>Nie bardzo mi ten sposób wykańczania pasował do innych tortów, a że poprzedni wątek został zamnknięty to zakładam nowy. (Jeżeli coś nie tak to proszę o &quot;przerzucenie)</p><p></p><p>W moim rejonie większość osób( prawie wszyscy) masy cukrowej boją się jak diabeł święconej wody. Kiedy tylko ktoś pyta o tort na samym początku słyszę:-zeby tylko nie był ten obłożony, oblany tym czymś słodkim bo to ładnie wyglada a jest nie jadalne. Cóż, przemycam dekoracje z masy ale bardzo często znajomi nie zgadzają się i wówczas wykańczam innymi sposobami. Tak jak np. dzisiaj &quot;jopkowałam&quot;. Wczoraj nie było u nas prądu, na 14-tą miałam do pracy, kiedy wróciłam po 22-giej już sił nie miałam, więc tylko przesmarowałam bizkopty. Dziś wstałam i od 5-tej grzebałam się przy dekoracji tego tortu, szło mi jak po grudzie. Kiedy skończyłam stwierdziłam, że tygrysek wyszedł jakiś taki brzydki, ale cóż każdy ma lepsze i gorsze dni.</p><p>[ATTACH=full]62875[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jo_anna1, post: 1117325, member: 16552"] Nie bardzo mi ten sposób wykańczania pasował do innych tortów, a że poprzedni wątek został zamnknięty to zakładam nowy. (Jeżeli coś nie tak to proszę o "przerzucenie) W moim rejonie większość osób( prawie wszyscy) masy cukrowej boją się jak diabeł święconej wody. Kiedy tylko ktoś pyta o tort na samym początku słyszę:-zeby tylko nie był ten obłożony, oblany tym czymś słodkim bo to ładnie wyglada a jest nie jadalne. Cóż, przemycam dekoracje z masy ale bardzo często znajomi nie zgadzają się i wówczas wykańczam innymi sposobami. Tak jak np. dzisiaj "jopkowałam". Wczoraj nie było u nas prądu, na 14-tą miałam do pracy, kiedy wróciłam po 22-giej już sił nie miałam, więc tylko przesmarowałam bizkopty. Dziś wstałam i od 5-tej grzebałam się przy dekoracji tego tortu, szło mi jak po grudzie. Kiedy skończyłam stwierdziłam, że tygrysek wyszedł jakiś taki brzydki, ale cóż każdy ma lepsze i gorsze dni. [ATTACH=full]62875[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom