Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zahir2006" data-source="post: 1159977" data-attributes="member: 23011"><p>CYTATpowinna wytrzymac o ile masa cukrowa nie bedzie za cienko rozsmarowana ale ja bym nie ryzykowala. Jak ja robie kremy smietanowe to przed nalozeniem masy cukrowej , smaruje tort wokolo cienka warstwa butter cream, zeby masa cukrowa nie stykala sie ze smietana - mam wtedy pewnosc, ze mi nie poplynie. Bo masa cukrowa w lecie plata figle - jak jest zbyt parno lub goraco to sie rozplywa troche i poci, a smietana tylko wzmoglaby efekt</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zahir2006, post: 1159977, member: 23011"] CYTATpowinna wytrzymac o ile masa cukrowa nie bedzie za cienko rozsmarowana ale ja bym nie ryzykowala. Jak ja robie kremy smietanowe to przed nalozeniem masy cukrowej , smaruje tort wokolo cienka warstwa butter cream, zeby masa cukrowa nie stykala sie ze smietana - mam wtedy pewnosc, ze mi nie poplynie. Bo masa cukrowa w lecie plata figle - jak jest zbyt parno lub goraco to sie rozplywa troche i poci, a smietana tylko wzmoglaby efekt [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom