Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izunia_1985" data-source="post: 1248166" data-attributes="member: 35930"><p>wstawiam zdjęcia i chciałabym szczere odpowiedzi. bardzo lubię piec i marzą mi się szkolenia w tym kierunku tylko nie wiem czy się nadaję. wiadomo że rodzina nie powie. pierwszy tort robiłam z 5 lat temu z gotowych blatów biszkoptowych, krem amaretto i obsypany orzechami. drugi robiłam dzisiaj, to red velvet cake i dekoracje z marcepanu. to są moje początki gduż nigdy nie dekorowałam ciast bo nie wiedziałam jak. dzięki wam zaczynam się uczyć. dzisiejszy torcik to taka pruba przed walentynkami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izunia_1985, post: 1248166, member: 35930"] wstawiam zdjęcia i chciałabym szczere odpowiedzi. bardzo lubię piec i marzą mi się szkolenia w tym kierunku tylko nie wiem czy się nadaję. wiadomo że rodzina nie powie. pierwszy tort robiłam z 5 lat temu z gotowych blatów biszkoptowych, krem amaretto i obsypany orzechami. drugi robiłam dzisiaj, to red velvet cake i dekoracje z marcepanu. to są moje początki gduż nigdy nie dekorowałam ciast bo nie wiedziałam jak. dzięki wam zaczynam się uczyć. dzisiejszy torcik to taka pruba przed walentynkami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom