Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nat_alia" data-source="post: 1279885" data-attributes="member: 38032"><p>Dziękuję za podpowiedź! Mam tysiąc pomysłów na minutę i tak teraz myślę, że może nie będę kombinowała z tymi czterema okrągłymi ciastami tylko dam jedno duże prostokątne i na to też prostokątne piętro. Zrobie tak jak mi radzisz dam podkład i wsporniki, żeby mieć pewność, że nic się nie stanie. a co do wyboru masy, to zobaczę jak mi wyjdzie tort urodzinowy synka i wtedy zdecyduję. </p><p>Mam jeszcze takie pytanie- czy jak ozdobię masę cukrową lukrem z białek i schowam na noc do lodówki, to ona się nie rozpuści? Czy może lepiej jest dekorować ciasto przed podaniem?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nat_alia, post: 1279885, member: 38032"] Dziękuję za podpowiedź! Mam tysiąc pomysłów na minutę i tak teraz myślę, że może nie będę kombinowała z tymi czterema okrągłymi ciastami tylko dam jedno duże prostokątne i na to też prostokątne piętro. Zrobie tak jak mi radzisz dam podkład i wsporniki, żeby mieć pewność, że nic się nie stanie. a co do wyboru masy, to zobaczę jak mi wyjdzie tort urodzinowy synka i wtedy zdecyduję. Mam jeszcze takie pytanie- czy jak ozdobię masę cukrową lukrem z białek i schowam na noc do lodówki, to ona się nie rozpuści? Czy może lepiej jest dekorować ciasto przed podaniem? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom