Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="malena h" data-source="post: 1294608" data-attributes="member: 34303"><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong>sabuto</strong>, jak będziesz wybierać - to rozważ także tylkę 1B - jest duża i bardziej przypomina 2D, więc również rewelacyjna do tych róż (chyba nawet te moje róże na biało - różowym torciku są właśnie 1B robione)</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">i pytanie do <strong>Anny5</strong>: słońce czy kremówkę też nie ubijać na maxa do super gładkiego pokrycia ciasta, jak tą śmietanę roślinna??? i jakiego rodzaju barwnika dodać, by uzyskać piękny błękit? w proszku czy w żelu?</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malena h, post: 1294608, member: 34303"] [SIZE=10][FONT=Comic Sans MS][B]sabuto[/B], jak będziesz wybierać - to rozważ także tylkę 1B - jest duża i bardziej przypomina 2D, więc również rewelacyjna do tych róż (chyba nawet te moje róże na biało - różowym torciku są właśnie 1B robione) i pytanie do [B]Anny5[/B]: słońce czy kremówkę też nie ubijać na maxa do super gładkiego pokrycia ciasta, jak tą śmietanę roślinna??? i jakiego rodzaju barwnika dodać, by uzyskać piękny błękit? w proszku czy w żelu?[/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom