Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Anna5" data-source="post: 1301702" data-attributes="member: 26672"><p>Żelatyny daję łyżeczkę na 250ml śmietany. Zrób tak: żelatynę zalej niewielką ilością zimnej wody, wymieszaj, poczekaj chwileczkę aż spęcznieje i podgrzej dosłownie chwilkę w mikrofali. Do tego dodaj rozpuszczalną kawę (ilość wedle uznania, zależy jak bardzo kawowy lubi się krem), wymieszaj i letnią wlej pod koniec ubijania cienką strużką do śmietany.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anna5, post: 1301702, member: 26672"] Żelatyny daję łyżeczkę na 250ml śmietany. Zrób tak: żelatynę zalej niewielką ilością zimnej wody, wymieszaj, poczekaj chwileczkę aż spęcznieje i podgrzej dosłownie chwilkę w mikrofali. Do tego dodaj rozpuszczalną kawę (ilość wedle uznania, zależy jak bardzo kawowy lubi się krem), wymieszaj i letnią wlej pod koniec ubijania cienką strużką do śmietany. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom