Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1314057" data-attributes="member: 37751"><p>Barwniki różnie się zachowują w zależności jakie produkty barwimy inaczej tym samym barwnikiem zabarwi się masa cukrowa,a inaczej śmietana. Masa cukrowa zabarwi się intensywniej niż śmietana. Barwniki w żelu mogą rozrzedzić masę cukrową i wtedy trzeba dodać cukru pudru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1314057, member: 37751"] Barwniki różnie się zachowują w zależności jakie produkty barwimy inaczej tym samym barwnikiem zabarwi się masa cukrowa,a inaczej śmietana. Masa cukrowa zabarwi się intensywniej niż śmietana. Barwniki w żelu mogą rozrzedzić masę cukrową i wtedy trzeba dodać cukru pudru. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom