Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1322344" data-attributes="member: 37751"><p>Jak zamawiasz to proponują 5szt zamawiałam ja i Iva i tyle nam wysłali.</p><p></p><p></p><p></p><p>Witam serdecznie</p><p></p><p>Przekazano mi iż jesteście Państwo zainteresowana zakupem śmietany</p><p>Decor up - nasza firma zajmuje się sprzedażą wysyłkową .Aby</p><p>zrealizować transakcję niezbęne jest wykonanie następujących</p><p>czynności</p><p></p><p>1. Wysłanie zamówienia na adres - kontrans1@wp.pl</p><p>2. Przedpłata należności na konto - PPHiU &quot;KONTRANS&quot; Sp. z</p><p>o.o. Bank</p><p> Spółdzielczy w Koninie 76 8530 0000 0415 7368 2000 0001</p><p>3 Po wpłynięciu przedpłaty na konto w ciągu 2 dni roboczych wysyłamy</p><p>zamówiony</p><p> towar na wskazany przez klienta adres - paczką pocztową</p><p>4 Ze względów logistycznych wysyłamy</p><p> a) opakowanie 5 szt</p><p> b) opakowanie zgrzewkę - zawierającą 12szt lub wielokrotność</p><p> c) opakowanie 18 szt lub wielokrotność</p><p> b+c ) 2 opakowania (12+18)- 30 szt</p><p>5 Cena 1 l Decor Up wynosi 6 zł netto - 6,48 brutto , jednakże wliczając</p><p>koszty</p><p> wysyłki w cenę śmietany z dostawą wynosi ona</p><p> a) za 5 szt 47,00 zł brutto ( 8,70 netto - 9,40 brutto za 1 szt)</p><p> b) za 12 szt 105,12 zł brutto (8,11 netto - 8,76 brutto za 1 szt)</p><p> c) za 18 szt 155,52 zł brutto ( 8,00 netto - 8,64 brutto za 1 szt)</p><p> b+c) za 30 szt 255,96 zł brutto (7,90 netto - 8,53 brutto za 1 szt)</p><p>6 W przypadku niesprzyjających warunków atmosferycznych - silne mrozy ( -</p><p>15 )</p><p> Wysyłka jest wstrzymywana do czasu ustania przyczyny -ze względu na</p><p>możliwość</p><p> uszkodzenia lub jeżeli klient sobie życzy - na jego</p><p>odpowiedzialność.</p><p>7 Na życzenie klienta wystawiamy fakturę VAT</p><p></p><p>Wklejam co mi przysłali nie wiem czy mi wolno to wklejać.Można 5szt za 47zł razem z przesyłką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1322344, member: 37751"] Jak zamawiasz to proponują 5szt zamawiałam ja i Iva i tyle nam wysłali. Witam serdecznie Przekazano mi iż jesteście Państwo zainteresowana zakupem śmietany Decor up - nasza firma zajmuje się sprzedażą wysyłkową .Aby zrealizować transakcję niezbęne jest wykonanie następujących czynności 1. Wysłanie zamówienia na adres - kontrans1@wp.pl 2. Przedpłata należności na konto - PPHiU "KONTRANS" Sp. z o.o. Bank Spółdzielczy w Koninie 76 8530 0000 0415 7368 2000 0001 3 Po wpłynięciu przedpłaty na konto w ciągu 2 dni roboczych wysyłamy zamówiony towar na wskazany przez klienta adres - paczką pocztową 4 Ze względów logistycznych wysyłamy a) opakowanie 5 szt b) opakowanie zgrzewkę - zawierającą 12szt lub wielokrotność c) opakowanie 18 szt lub wielokrotność b+c ) 2 opakowania (12+18)- 30 szt 5 Cena 1 l Decor Up wynosi 6 zł netto - 6,48 brutto , jednakże wliczając koszty wysyłki w cenę śmietany z dostawą wynosi ona a) za 5 szt 47,00 zł brutto ( 8,70 netto - 9,40 brutto za 1 szt) b) za 12 szt 105,12 zł brutto (8,11 netto - 8,76 brutto za 1 szt) c) za 18 szt 155,52 zł brutto ( 8,00 netto - 8,64 brutto za 1 szt) b+c) za 30 szt 255,96 zł brutto (7,90 netto - 8,53 brutto za 1 szt) 6 W przypadku niesprzyjających warunków atmosferycznych - silne mrozy ( - 15 ) Wysyłka jest wstrzymywana do czasu ustania przyczyny -ze względu na możliwość uszkodzenia lub jeżeli klient sobie życzy - na jego odpowiedzialność. 7 Na życzenie klienta wystawiamy fakturę VAT Wklejam co mi przysłali nie wiem czy mi wolno to wklejać.Można 5szt za 47zł razem z przesyłką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Bottom