Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataM" data-source="post: 1337952" data-attributes="member: 29343"><p>Piękne torty pokazujecie i mam nadzieję, że podpowiecie mniej doświadczonej. Wiem, że ozdoby ze śmietany najlepiej jest robić jak najbliżej &quot;wydania&quot; tortu, żeby nie straciły na uroku. Ja swoje różyczki kręcę z bitej śmietany z serkiem mascarpone, i zastanawiam się, czy zrobione w sobotę po południu będą się ciągle ładnie prezentowały w niedzielę koło południa?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataM, post: 1337952, member: 29343"] Piękne torty pokazujecie i mam nadzieję, że podpowiecie mniej doświadczonej. Wiem, że ozdoby ze śmietany najlepiej jest robić jak najbliżej "wydania" tortu, żeby nie straciły na uroku. Ja swoje różyczki kręcę z bitej śmietany z serkiem mascarpone, i zastanawiam się, czy zrobione w sobotę po południu będą się ciągle ładnie prezentowały w niedzielę koło południa? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom