Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1342429" data-attributes="member: 37751"><p>Śmietana zwierzęca,a roślinna to tak jak by porównywać masło z margaryną nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. Inaczej się ubijają roślinna pieni się przy ubijaniu</p><p>i robi jej się dużo.</p><p> Stroić można obiema śmietanami, ale zwierzęca śmietana jest bardziej wymagająca przed ubijaniem musi być bardzo schłodzona i do ozdabiania przez wyciskanie musi być mocniej ubita bo pod wpływem ciepła rąk się rozrzedza,a roślinną trzeba ubić słabiej bo pod wpływem ciepła rąk się ścina i wtedy dekoracje są</p><p>poszarpane. Na pewno obie śmietany wytrzymają do następnego dnia,a dłużej nie próbowałam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1342429, member: 37751"] Śmietana zwierzęca,a roślinna to tak jak by porównywać masło z margaryną nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. Inaczej się ubijają roślinna pieni się przy ubijaniu i robi jej się dużo. Stroić można obiema śmietanami, ale zwierzęca śmietana jest bardziej wymagająca przed ubijaniem musi być bardzo schłodzona i do ozdabiania przez wyciskanie musi być mocniej ubita bo pod wpływem ciepła rąk się rozrzedza,a roślinną trzeba ubić słabiej bo pod wpływem ciepła rąk się ścina i wtedy dekoracje są poszarpane. Na pewno obie śmietany wytrzymają do następnego dnia,a dłużej nie próbowałam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom