Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1399029" data-attributes="member: 37751"><p>Hajastan ja piekę w 170*C,ale nie wiem czy nie jest wyższa bo mój piekarnik coś mocniej piecze niż pokazuje temperatura,a jak długo to nie wiem bo w tym czasie jak się piecze jeden placek zaraz robię następny bo mam dwie takie same blaszki i jak skończę ubijanie to ten w piekarniku jest już prawie gotowy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1399029, member: 37751"] Hajastan ja piekę w 170*C,ale nie wiem czy nie jest wyższa bo mój piekarnik coś mocniej piecze niż pokazuje temperatura,a jak długo to nie wiem bo w tym czasie jak się piecze jeden placek zaraz robię następny bo mam dwie takie same blaszki i jak skończę ubijanie to ten w piekarniku jest już prawie gotowy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom