Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="endzi1984" data-source="post: 1401355" data-attributes="member: 36144"><p>Czesc jestem na forum juz jakis ale jeszce nic nie pisalam tylko bacznie czytam posty i podziwiam wasze piekne torty. Niedlugo synek konczy roczek i chcilabym sama zrobic mu torta na ta okazje...wymyslilam ze chcialbym mu zrobic tort kubusia puchatka taki jak tu <a href="http://www.flickr.com/photos/29653585@N05/6991405488/in/photostream" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/29653585@N05/.../in/photostream</a> do srodka tortu chce zrobic krem ananasowy na bazie smietany 36% natomiast nie wiem czy smietana kremowka nadaje sie rowniez do ozdobienia gory tortu i zabarwienia jej barwnikami, do tej pory uzywalam do tego zawsze gotowych kremow waniliowych z paczki ale one zawsze zmienialy smak tortu i nie smakowal do konca tak jak powinien. Wiec moje pytanie czy smietana sie do tego nada czy moze zrobic to jakims innym kremem tylko jakim??? Napewno musi byc ona bialy zeby barwniki ladnie wyszly dodam ze barwniki mam w proszku. Prosze poradzcie urodziny juz za 3 tygodnie wiec musze cos wymyslic!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="endzi1984, post: 1401355, member: 36144"] Czesc jestem na forum juz jakis ale jeszce nic nie pisalam tylko bacznie czytam posty i podziwiam wasze piekne torty. Niedlugo synek konczy roczek i chcilabym sama zrobic mu torta na ta okazje...wymyslilam ze chcialbym mu zrobic tort kubusia puchatka taki jak tu [URL="http://www.flickr.com/photos/29653585@N05/6991405488/in/photostream"]http://www.flickr.com/photos/29653585@N05/.../in/photostream[/URL] do srodka tortu chce zrobic krem ananasowy na bazie smietany 36% natomiast nie wiem czy smietana kremowka nadaje sie rowniez do ozdobienia gory tortu i zabarwienia jej barwnikami, do tej pory uzywalam do tego zawsze gotowych kremow waniliowych z paczki ale one zawsze zmienialy smak tortu i nie smakowal do konca tak jak powinien. Wiec moje pytanie czy smietana sie do tego nada czy moze zrobic to jakims innym kremem tylko jakim??? Napewno musi byc ona bialy zeby barwniki ladnie wyszly dodam ze barwniki mam w proszku. Prosze poradzcie urodziny juz za 3 tygodnie wiec musze cos wymyslic! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom