Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gosiakw" data-source="post: 1401372" data-attributes="member: 40235"><p>endzi 1984 ja robiłam pieska i dekorowałam go śmietaną 30% z mascarpone zabarwioną kakao lub nutellą- nie pamiętam dokładnie- i było ok. musiałam tylko nakładać małe porcje do worka bo śmietana szybko się grzała i nie wicskała się ładnie. ostatnio robiłam listki z takiej samej masy z barwnikiem w proszku i też było dobrze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gosiakw, post: 1401372, member: 40235"] endzi 1984 ja robiłam pieska i dekorowałam go śmietaną 30% z mascarpone zabarwioną kakao lub nutellą- nie pamiętam dokładnie- i było ok. musiałam tylko nakładać małe porcje do worka bo śmietana szybko się grzała i nie wicskała się ładnie. ostatnio robiłam listki z takiej samej masy z barwnikiem w proszku i też było dobrze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom