Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alekanna" data-source="post: 1423671" data-attributes="member: 23223"><p>malwiśka</p><p>jeżeli o mnie chodzi to jak sabuto polecam jednak chociażby dwa duże worki silikonowe i mały oraz duży adapter do tylek. Bardzo dobrze się z nimi pracuje i w przeliczeniu są dużo bardziej wydatne i tańsze niż worki jednorazowe. Szczerze to zamiast jednorazowych używam woreczków strunowych, do których wkładam tylke do środka bez adaptera. Ewentualnie do małych ilości masy lub lukru wykorzystuje też ręcznie robione na szybko rękawy z papieru do pieczenia. Natomiast co do tylek, to kupuję sobie te najbardziej potrzebne w sklepach internetowych po jednej sztuce w miesiącu i dorobiłam się już sporej kolekcji. Oczywiście według mnie najlepsze są firmy Wilton (nie wiem czy wolno mi to tutaj napisać). Natomiast które tylki potrzebne są na początku to zależy od tego co jest Ci teraz niezbędne.</p><p>Mam nadzieje, że troszkę pomogłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alekanna, post: 1423671, member: 23223"] malwiśka jeżeli o mnie chodzi to jak sabuto polecam jednak chociażby dwa duże worki silikonowe i mały oraz duży adapter do tylek. Bardzo dobrze się z nimi pracuje i w przeliczeniu są dużo bardziej wydatne i tańsze niż worki jednorazowe. Szczerze to zamiast jednorazowych używam woreczków strunowych, do których wkładam tylke do środka bez adaptera. Ewentualnie do małych ilości masy lub lukru wykorzystuje też ręcznie robione na szybko rękawy z papieru do pieczenia. Natomiast co do tylek, to kupuję sobie te najbardziej potrzebne w sklepach internetowych po jednej sztuce w miesiącu i dorobiłam się już sporej kolekcji. Oczywiście według mnie najlepsze są firmy Wilton (nie wiem czy wolno mi to tutaj napisać). Natomiast które tylki potrzebne są na początku to zależy od tego co jest Ci teraz niezbędne. Mam nadzieje, że troszkę pomogłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom