Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alekanna" data-source="post: 1426651" data-attributes="member: 23223"><p>kilka z tych różyczek nawet całkiem ładne. Z doświadczenia powiem, że faktycznie czasami niektóre kremy ciężko się formuje. Jeśli chodzi o smak to oczywiście krem maślany jest w smaku bardzo maślany. A doświadczenie to połowa sukcesu. Ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Mnie przy pierwszych próbach szlag trafiał, ale teraz już idzie całkiem gładko. A i krem maślany musi być jednak długo ucierany, bardzo długo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alekanna, post: 1426651, member: 23223"] kilka z tych różyczek nawet całkiem ładne. Z doświadczenia powiem, że faktycznie czasami niektóre kremy ciężko się formuje. Jeśli chodzi o smak to oczywiście krem maślany jest w smaku bardzo maślany. A doświadczenie to połowa sukcesu. Ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Mnie przy pierwszych próbach szlag trafiał, ale teraz już idzie całkiem gładko. A i krem maślany musi być jednak długo ucierany, bardzo długo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom