Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kadarma" data-source="post: 1497181" data-attributes="member: 40483"><p>Ja kontury robię troszkę inaczej. Wydrukowaną kolorowankę wkładam do foliowej koszulki. Rozpuszczoną czekoladę do worka z małym otworkiem i heja kontury. Później to do lodówki - kilkanaście minut wystarczy. Koszulkę z zastygniętą czekoladą przewracam na drugą stronę przygotowanego toru i dopiero wtedy po obrysach nadaję kształt i wypełniam kremem. Robiłam kiedyś tak jak napisała Karina wykałaczką ale ten sposób z czekoladą wydaje się szybszy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadarma, post: 1497181, member: 40483"] Ja kontury robię troszkę inaczej. Wydrukowaną kolorowankę wkładam do foliowej koszulki. Rozpuszczoną czekoladę do worka z małym otworkiem i heja kontury. Później to do lodówki - kilkanaście minut wystarczy. Koszulkę z zastygniętą czekoladą przewracam na drugą stronę przygotowanego toru i dopiero wtedy po obrysach nadaję kształt i wypełniam kremem. Robiłam kiedyś tak jak napisała Karina wykałaczką ale ten sposób z czekoladą wydaje się szybszy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom