Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1498104" data-attributes="member: 16068"><p>Buzka myszki Miki byla pieczona w tortownicy 26cm, a uszy wycinalam z prostokatnego biszkopta, szablonem byl talerzyk o srednicy 14cm. Nie mialam takich malych tortowniczek, poza tym dziewczyna brala od razu dwie Myszki Miki, wiec z jednego biszkopta (o wymiarach 23/32cm) wycielam 4 uszy...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1498104, member: 16068"] Buzka myszki Miki byla pieczona w tortownicy 26cm, a uszy wycinalam z prostokatnego biszkopta, szablonem byl talerzyk o srednicy 14cm. Nie mialam takich malych tortowniczek, poza tym dziewczyna brala od razu dwie Myszki Miki, wiec z jednego biszkopta (o wymiarach 23/32cm) wycielam 4 uszy... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom