Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1500837" data-attributes="member: 16068"><p>Kajastama, uszy Myszki Miki wyciskalam mala gwiazdka, uzywam zamiennie gwiazdke w pistolecie do wyciskania ciatek, lub koncowke metalowa nr 18. Buzke wyciskalam okragla koncowka wlasnie do pistoletu, dziurka ma okolo 4mm srednicy.</p><p>[ATTACH=full]87331[/ATTACH]</p><p></p><p> Przed wyciskaniem caly tort byl rowno posmarowany biala smietana. Ciemne kolory i tak ja zafarbuja jesli sie dosyc gesto gwiazdki stawia obok siebie.</p><p></p><p>Beati, jak juz pisalam, ja do konturow uzywam utartego masla z cukrem pudrem, aromatem migdalowym i czarnym barwnikiem. Wkladam do worka cukierniczego jednorazowego i obcinam koncowke. Potem przechowuje w lodowce do tygodnia czasu. Pozniej na kilka sekund do mikrofali, zagniatam paluszkami, zeby bylo rowno miekkie i dawaj od nowa. </p><p></p><p>Kontury wyciskam od reki, latwo sie naklada, a jak cos pojdzie nie tak mozna sciagnac nozem i wycisnac od nowa. Mozna pocwiczyc reke wyciskajac wczesniej na talerzyk.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1500837, member: 16068"] Kajastama, uszy Myszki Miki wyciskalam mala gwiazdka, uzywam zamiennie gwiazdke w pistolecie do wyciskania ciatek, lub koncowke metalowa nr 18. Buzke wyciskalam okragla koncowka wlasnie do pistoletu, dziurka ma okolo 4mm srednicy. [ATTACH=full]87331[/ATTACH] Przed wyciskaniem caly tort byl rowno posmarowany biala smietana. Ciemne kolory i tak ja zafarbuja jesli sie dosyc gesto gwiazdki stawia obok siebie. Beati, jak juz pisalam, ja do konturow uzywam utartego masla z cukrem pudrem, aromatem migdalowym i czarnym barwnikiem. Wkladam do worka cukierniczego jednorazowego i obcinam koncowke. Potem przechowuje w lodowce do tygodnia czasu. Pozniej na kilka sekund do mikrofali, zagniatam paluszkami, zeby bylo rowno miekkie i dawaj od nowa. Kontury wyciskam od reki, latwo sie naklada, a jak cos pojdzie nie tak mozna sciagnac nozem i wycisnac od nowa. Mozna pocwiczyc reke wyciskajac wczesniej na talerzyk. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom