Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1522001" data-attributes="member: 16068"><p>Biszkopt na golebia pieklam w formie 32*23 cm. Biszkopt byl dosyc wysoki, nie pamietam z ilu jaj. Wycielam ksztalt łezki, szezej z przodu wezej z tylu. Z resztek zrobilam podwyzszenie na szyje i lepek ptaka. Korpusik uksztaltowalam na okraglo malym nozykiem i podcielam wyglebienia przy skrzydelkach. Glowke mozna tez zrobic z muffina lub babeczki. Dziubek i oczka sa z marcepana. Mam nadzieje ze pomoglam. Zaraz dodam fotke wczorajszego torta...</p><p></p><p>Sorry za jakość, ale fotka z telefonu. Torta skladalam na zapleczu kuchni w hotelu, w którym jest dziś wesele. Nigdy więcej 4 poziomow!!! Musialam go skladac na miescu, bo w zyciu nie dowieźli by go w calosci (50km po dziurach)</p><p>[ATTACH=full]88918[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1522001, member: 16068"] Biszkopt na golebia pieklam w formie 32*23 cm. Biszkopt byl dosyc wysoki, nie pamietam z ilu jaj. Wycielam ksztalt łezki, szezej z przodu wezej z tylu. Z resztek zrobilam podwyzszenie na szyje i lepek ptaka. Korpusik uksztaltowalam na okraglo malym nozykiem i podcielam wyglebienia przy skrzydelkach. Glowke mozna tez zrobic z muffina lub babeczki. Dziubek i oczka sa z marcepana. Mam nadzieje ze pomoglam. Zaraz dodam fotke wczorajszego torta... Sorry za jakość, ale fotka z telefonu. Torta skladalam na zapleczu kuchni w hotelu, w którym jest dziś wesele. Nigdy więcej 4 poziomow!!! Musialam go skladac na miescu, bo w zyciu nie dowieźli by go w calosci (50km po dziurach) [ATTACH=full]88918[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom