Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1522236" data-attributes="member: 16068"><p>Kadarma, fajowy misio!</p><p></p><p>Jasminum, roze możesz spokojnie zrobic dzień lub dwa wcześniej. Nic im nie będzie tylko przechowywane powinny być w lodowce, w zamkniętym pojemniku, żeby pozostaly twarde na czas przypinania do tortu i żeby nie chlonely zapachow z lodowki. Tort możesz przelozyc smietana z masparpone. Na pewno się nie zapadnie. Dwa poziomy nie sa zbyt ciężkie. Przy trzecim potrzebny jest wspornik, ale dla własnej spokojności możesz dac.</p><p>Mój patent na ladne pismo czekolada to wydruk a worda czcionka jeka Ci się podoba. Przykleic kartke do kartonu, pzykleic na gładko papier do pieczenia taki woskowany, lub silikonowany, żeby był sliskawy i pisać czekolada roztopiona zaladowana do woreczka cukierniczego z obcieta malusienka dziureczka. Polecam dwie warstwy czekolady, jedna na drugie jak już zastygnie pierwsza warstwa. Druk jest wyraźniejszy i nie ma ryzyka połamania literek przy odklejaniu od papierka.</p><p>[ATTACH=full]88930[/ATTACH]</p><p>A teraz moja produkcja z sobotniej nocy, poszlam spac przed czwarta rano....:</p><p>[ATTACH=full]88931[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]88932[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1522236, member: 16068"] Kadarma, fajowy misio! Jasminum, roze możesz spokojnie zrobic dzień lub dwa wcześniej. Nic im nie będzie tylko przechowywane powinny być w lodowce, w zamkniętym pojemniku, żeby pozostaly twarde na czas przypinania do tortu i żeby nie chlonely zapachow z lodowki. Tort możesz przelozyc smietana z masparpone. Na pewno się nie zapadnie. Dwa poziomy nie sa zbyt ciężkie. Przy trzecim potrzebny jest wspornik, ale dla własnej spokojności możesz dac. Mój patent na ladne pismo czekolada to wydruk a worda czcionka jeka Ci się podoba. Przykleic kartke do kartonu, pzykleic na gładko papier do pieczenia taki woskowany, lub silikonowany, żeby był sliskawy i pisać czekolada roztopiona zaladowana do woreczka cukierniczego z obcieta malusienka dziureczka. Polecam dwie warstwy czekolady, jedna na drugie jak już zastygnie pierwsza warstwa. Druk jest wyraźniejszy i nie ma ryzyka połamania literek przy odklejaniu od papierka. [ATTACH=full]88930[/ATTACH] A teraz moja produkcja z sobotniej nocy, poszlam spac przed czwarta rano....: [ATTACH=full]88931[/ATTACH] [ATTACH=full]88932[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom