Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1522257" data-attributes="member: 16068"><p>Ja uzywam kieliszka do wina, ktory jest calkiem spory. Ale nie uzywam go jako wzornika, tylko chce uzyskac gladka wypukla powierzchnie. Wnetrze kieliszka wykladam folia spozywcza, wciskam do mniej wiecej 1/3 pojemnosci marcepan (kieliszek lezy na boku). Marcepan od razu wyciagam i formuje. Podginam boczki, wywijam rancik,wyglaskuje wszystkie nierownosci, formuje nozke i stopke. Malymi kuleczkami maskuje polaczenia. Czasza kieliszka jest dosc gruba, ma okolo 1 cm grubosci (tylko rant jest cieniutki) jesli jest malo wypukla podkladam pod spod jeszcze waleczek z marcepana i podginam boczki. Pozniej maluje na zolto a kolejnego dnia pedzluje zlotym pylem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1522257, member: 16068"] Ja uzywam kieliszka do wina, ktory jest calkiem spory. Ale nie uzywam go jako wzornika, tylko chce uzyskac gladka wypukla powierzchnie. Wnetrze kieliszka wykladam folia spozywcza, wciskam do mniej wiecej 1/3 pojemnosci marcepan (kieliszek lezy na boku). Marcepan od razu wyciagam i formuje. Podginam boczki, wywijam rancik,wyglaskuje wszystkie nierownosci, formuje nozke i stopke. Malymi kuleczkami maskuje polaczenia. Czasza kieliszka jest dosc gruba, ma okolo 1 cm grubosci (tylko rant jest cieniutki) jesli jest malo wypukla podkladam pod spod jeszcze waleczek z marcepana i podginam boczki. Pozniej maluje na zolto a kolejnego dnia pedzluje zlotym pylem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom