Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1526249" data-attributes="member: 16068"><p>Ja używam barwnikow w zelu PME i Wiltona, z czego zauwazylam, ze barwniki Wilona szybciej waza smietane, w szczególności, jeśli doda się dużo barwnika chcac uzyskac intensywny kolor. </p><p>Smietane ubijam od razu razem z mascarpone i cukrem, najpierw na wolnych obrotach, żeby nie chlapało, potem już na szybkich. </p><p>Nie wiem jak u Was ale jak ubijam smietane bez masparpone, to szybciej widać w niej grudki, a z masparpone o wiele trudniej jest ja przebic.</p><p>Barwniki dodaje na końcu BARDZO delikatnie mieszając, bo - znowu- masa może się szybko zwazyc.</p><p></p><p>A tu z dziś, torcik, to znaczy ciasto pijana sliwka &quot;ubrana&quot; jak torcik dla faceta na 26 urodziny, który godzinami przesiaduje na skype rozmawiając ze swoja dziewczyna Marika</p><p></p><p>[ATTACH=full]89226[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1526249, member: 16068"] Ja używam barwnikow w zelu PME i Wiltona, z czego zauwazylam, ze barwniki Wilona szybciej waza smietane, w szczególności, jeśli doda się dużo barwnika chcac uzyskac intensywny kolor. Smietane ubijam od razu razem z mascarpone i cukrem, najpierw na wolnych obrotach, żeby nie chlapało, potem już na szybkich. Nie wiem jak u Was ale jak ubijam smietane bez masparpone, to szybciej widać w niej grudki, a z masparpone o wiele trudniej jest ja przebic. Barwniki dodaje na końcu BARDZO delikatnie mieszając, bo - znowu- masa może się szybko zwazyc. A tu z dziś, torcik, to znaczy ciasto pijana sliwka "ubrana" jak torcik dla faceta na 26 urodziny, który godzinami przesiaduje na skype rozmawiając ze swoja dziewczyna Marika [ATTACH=full]89226[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom