Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jasminum" data-source="post: 1531525" data-attributes="member: 40348"><p>Czesc dziewczyny. Wyrocznie moje kochane mam do was pytanie biznesowe bo nie ma takiego watku(jezeli jest prosze o wybaczenie za zasmiecanie)i nie mam do kogo z tym uderzyc. Wszyscy mi mowia(rodzina i znajomi), ze moje torty sa pyszne i takie tam. Namawiaja mnie na zalozenie dzialalnosci. Fajnie mowic a co innego zrobic. Podpowiedzcie prosze bo u mnie wyglada to tak ktos zamawia u mnie tort, mowi wielkosc i co chce w srodku jak i na zewnatrz. Licze za skladniki, opakowanie, gaz i prad(mniej wiecej ile), doliczam skromnie za robocizne i wychodzi ze na torcie zarobie ok. 10-20zl. Za kilogram tortu mniej wiecej wychodzi 40zl. Chcialabym jakiejs wskazowki zeby to bylo bardziej oplacalne? Wszelkie sugestie mile widziane.. Z gory wielkie dzieki za pomoc..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jasminum, post: 1531525, member: 40348"] Czesc dziewczyny. Wyrocznie moje kochane mam do was pytanie biznesowe bo nie ma takiego watku(jezeli jest prosze o wybaczenie za zasmiecanie)i nie mam do kogo z tym uderzyc. Wszyscy mi mowia(rodzina i znajomi), ze moje torty sa pyszne i takie tam. Namawiaja mnie na zalozenie dzialalnosci. Fajnie mowic a co innego zrobic. Podpowiedzcie prosze bo u mnie wyglada to tak ktos zamawia u mnie tort, mowi wielkosc i co chce w srodku jak i na zewnatrz. Licze za skladniki, opakowanie, gaz i prad(mniej wiecej ile), doliczam skromnie za robocizne i wychodzi ze na torcie zarobie ok. 10-20zl. Za kilogram tortu mniej wiecej wychodzi 40zl. Chcialabym jakiejs wskazowki zeby to bylo bardziej oplacalne? Wszelkie sugestie mile widziane.. Z gory wielkie dzieki za pomoc.. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom