Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1566600" data-attributes="member: 16068"><p>Uzywam grubszych podkladow, bo akurat byly w dobrej cenie w sklepie internetowym. </p><p>Zazwyczaj uzywam 12calowe, czyli 30cm.</p><p>Normalnie w sklepie kosztuja okolo 3 euro za sztuke, a w internecie kupuje je hurtem za 1,56 euro i tez daje je w cenie tortu. </p><p>Te ciensze podklady - 3mm wychodza za sztuke 1,28euro, takze niewiele mniej a grubsze oprocz tego, ze ladniej sie prezentuja to sa sztywniejsze. </p><p>Boje sie, ze komus zlamie lub zegnie sie podklad w czasie transportu lub gdy bedzie niosl torta, a raczej waza sporo.</p><p>Jak sztywne sa Twoje podklady? Daja rade?</p><p>Bo w moim sklepie internetowym sa tez karty pod torty 1,7mm grube i wychodza za sztuke 1,07euro. Cena mnie kusi ale musialabym od razu kupic 25 sztuk a boje sie czy sa wystarczajaco sztywne.</p><p>Zanim kupilam te grube podklady, to czasmi kupowalam w lokalnym sklepie takie ciensze i byly dosc wiotkie i nie do konca bylam z nich zadowolona.... tym bardziej ze wychodzily drozej niz te z internetu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1566600, member: 16068"] Uzywam grubszych podkladow, bo akurat byly w dobrej cenie w sklepie internetowym. Zazwyczaj uzywam 12calowe, czyli 30cm. Normalnie w sklepie kosztuja okolo 3 euro za sztuke, a w internecie kupuje je hurtem za 1,56 euro i tez daje je w cenie tortu. Te ciensze podklady - 3mm wychodza za sztuke 1,28euro, takze niewiele mniej a grubsze oprocz tego, ze ladniej sie prezentuja to sa sztywniejsze. Boje sie, ze komus zlamie lub zegnie sie podklad w czasie transportu lub gdy bedzie niosl torta, a raczej waza sporo. Jak sztywne sa Twoje podklady? Daja rade? Bo w moim sklepie internetowym sa tez karty pod torty 1,7mm grube i wychodza za sztuke 1,07euro. Cena mnie kusi ale musialabym od razu kupic 25 sztuk a boje sie czy sa wystarczajaco sztywne. Zanim kupilam te grube podklady, to czasmi kupowalam w lokalnym sklepie takie ciensze i byly dosc wiotkie i nie do konca bylam z nich zadowolona.... tym bardziej ze wychodzily drozej niz te z internetu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom