Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1569965" data-attributes="member: 16068"><p>Justee, a jak kroi sie Twoja polewa?</p><p>Mocno twarda jest?</p><p>Jak wylewasz ja na torta to smietana sie nie topi? </p><p>I jak ja rozsmarowujesz na gladko na gornej warstwie, nie wylazi smietana spod niej?</p><p>Czy moze nie trzeba jej rozsmarowywac, sama splywa?</p><p>Jak na razie sklaniam sie do Twojego przepisu ze wzgledu na to ze sie nie blyszczy, chociaz boje sie ze bedzie za twarda, zeby powtykac w nia czekoladowe dekoracje.</p><p>Przepis Kadarmy jest super ale boje sie, ze bedzie sie za mocno blyszczec a dekoracje sa matowe.</p><p>No i mam troche malo masla w domu a upieklam chalki i bedzie jeszcze mniej...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1569965, member: 16068"] Justee, a jak kroi sie Twoja polewa? Mocno twarda jest? Jak wylewasz ja na torta to smietana sie nie topi? I jak ja rozsmarowujesz na gladko na gornej warstwie, nie wylazi smietana spod niej? Czy moze nie trzeba jej rozsmarowywac, sama splywa? Jak na razie sklaniam sie do Twojego przepisu ze wzgledu na to ze sie nie blyszczy, chociaz boje sie ze bedzie za twarda, zeby powtykac w nia czekoladowe dekoracje. Przepis Kadarmy jest super ale boje sie, ze bedzie sie za mocno blyszczec a dekoracje sa matowe. No i mam troche malo masla w domu a upieklam chalki i bedzie jeszcze mniej... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom