Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1574423" data-attributes="member: 16068"><p>Demolko, nie ma sie czego wstydzic. </p><p>Ja nie skomentowalam Twojego zdjecia wczesniej, ale tez zgadzam sie z Cinka, ze byl bardzo fajny. </p><p>Utkwilo mi Twoje zdjecie w pamieci ze wzgledu na fajne kwiatki. Absolutnie nie ma potrzeby wpadac w kompleksy bo nikt nie skomentowal zdjecia. </p><p>Nie oznacza to przeciez, ze bylo cos z tortem zle.</p><p></p><p>Po prostu czasem rzadziej zagladamy na forum albo w natloku tortow nie ma czasu skomentowac kazdego fajnego torcika.</p><p>&quot;Nasz&quot; smietanowy watek jest mniej popularny niz watek z dekoracjami z masy cukrowej i dlatego troche mniej dziewczyn tu zaglada i komentuje.</p><p></p><p>Czasem owszem wstawiamy zdjecie torta wyjatkowo udanego zeby sie pochwalic, ale czesto tez po to aby pomoc, zainspirowac i podsujac pomysl na torta, jezeli akurat dostanie sie zamowienie na cos podobnego.</p><p>Ja lubie sledzic watek z masy cukrowej i sciagac pomysly i modyfikowac je do moich potrzeb.</p><p></p><p>Jestesmy tu po to aby sobie pomagac, a nie wpedzac w kompleksy i uwierz, ze nawet jeslu Twoj tort bylby nieudany (a NIE BYL taki) to nikt by nie zadrwil, bo kazdy pamieta jak zaczynal i kiedy brakowalo wprawy i pomyslow.</p><p>Z czasem kazdy dochodzi do swojego stylu i podnosi kunszt.</p><p></p><p>Mi nawet teraz trafiaja sie torty, ktore mi sie nie podobaja i uwazam, ze wyszly i brzydko (jak minekraft ostatnio) i nic na to nie poradze.</p><p></p><p>Glowa do gory i wstawiac fotki bo watek bedzie nudny, jesli tylko dwie lub trzy osoby beda zamieszczac swoje dziela!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1574423, member: 16068"] Demolko, nie ma sie czego wstydzic. Ja nie skomentowalam Twojego zdjecia wczesniej, ale tez zgadzam sie z Cinka, ze byl bardzo fajny. Utkwilo mi Twoje zdjecie w pamieci ze wzgledu na fajne kwiatki. Absolutnie nie ma potrzeby wpadac w kompleksy bo nikt nie skomentowal zdjecia. Nie oznacza to przeciez, ze bylo cos z tortem zle. Po prostu czasem rzadziej zagladamy na forum albo w natloku tortow nie ma czasu skomentowac kazdego fajnego torcika. "Nasz" smietanowy watek jest mniej popularny niz watek z dekoracjami z masy cukrowej i dlatego troche mniej dziewczyn tu zaglada i komentuje. Czasem owszem wstawiamy zdjecie torta wyjatkowo udanego zeby sie pochwalic, ale czesto tez po to aby pomoc, zainspirowac i podsujac pomysl na torta, jezeli akurat dostanie sie zamowienie na cos podobnego. Ja lubie sledzic watek z masy cukrowej i sciagac pomysly i modyfikowac je do moich potrzeb. Jestesmy tu po to aby sobie pomagac, a nie wpedzac w kompleksy i uwierz, ze nawet jeslu Twoj tort bylby nieudany (a NIE BYL taki) to nikt by nie zadrwil, bo kazdy pamieta jak zaczynal i kiedy brakowalo wprawy i pomyslow. Z czasem kazdy dochodzi do swojego stylu i podnosi kunszt. Mi nawet teraz trafiaja sie torty, ktore mi sie nie podobaja i uwazam, ze wyszly i brzydko (jak minekraft ostatnio) i nic na to nie poradze. Glowa do gory i wstawiac fotki bo watek bedzie nudny, jesli tylko dwie lub trzy osoby beda zamieszczac swoje dziela! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Bottom