Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1603722" data-attributes="member: 16068"><p>Ciutke sie rozmaze, kolory nie beda az tak swieze jak zaraz po dekorowaniu, ale bez problemu mozesz dekorowac dzien wczesniej. </p><p>Tort najlepiej wyglada do dwoch godzin po dekoracji, pozniej smietana ciutke podsycha i tak samo wyglada nastepnego dnia, czyli zbytnio nie ma roznicy.</p><p>U mnie niedawno klienta sie przejezyczyla i zamowila tort na sobote a miala na mysli niedziele. Tort bez problemu dotrwal.</p><p>Do dekorcji dodaj wiecej mascarpone niz do przelozenia to powinno lepiej trzymac kolor.</p><p>No i zrob kontury na torcie oddzielajace poszczegolne kolory to utrudni mieszanie sie kolorow obok siebie.</p><p>Kontury zrob rozpuszczona czekolada albo utartym maslem z cukrem pudrem z barwnikiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1603722, member: 16068"] Ciutke sie rozmaze, kolory nie beda az tak swieze jak zaraz po dekorowaniu, ale bez problemu mozesz dekorowac dzien wczesniej. Tort najlepiej wyglada do dwoch godzin po dekoracji, pozniej smietana ciutke podsycha i tak samo wyglada nastepnego dnia, czyli zbytnio nie ma roznicy. U mnie niedawno klienta sie przejezyczyla i zamowila tort na sobote a miala na mysli niedziele. Tort bez problemu dotrwal. Do dekorcji dodaj wiecej mascarpone niz do przelozenia to powinno lepiej trzymac kolor. No i zrob kontury na torcie oddzielajace poszczegolne kolory to utrudni mieszanie sie kolorow obok siebie. Kontury zrob rozpuszczona czekolada albo utartym maslem z cukrem pudrem z barwnikiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom