Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1608595" data-attributes="member: 16068"><p>Do precyzyjnego jopkowania uzywac trzeba drobniejszej tylki albo uciac rozek woreczka i wzor wyjopkowac malymi kropeczkami zeby nie zakryly konturu.</p><p>Gdy uzywa sie wiekszej tylki to trzeba uwazac zeby nie zakryc konturu, ewentualnie aby uratowac jesli juz kontur nam zniknal mozna go poprawic, przeciagnac po wierzchu jeszcze jedna warstwe wzoru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1608595, member: 16068"] Do precyzyjnego jopkowania uzywac trzeba drobniejszej tylki albo uciac rozek woreczka i wzor wyjopkowac malymi kropeczkami zeby nie zakryly konturu. Gdy uzywa sie wiekszej tylki to trzeba uwazac zeby nie zakryc konturu, ewentualnie aby uratowac jesli juz kontur nam zniknal mozna go poprawic, przeciagnac po wierzchu jeszcze jedna warstwe wzoru. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom