Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1623784" data-attributes="member: 16068"><p>Barwniki kupuje w sklepie niedaleko, wiec nie pomoge. Sprawdz allegro może...</p><p>Nadmiar kremu śmietanowego zostawiam w lodowce bo czasem wpada jakiś tort &quot;na jutro&quot; i jest szansa go zużyć albo robię z niej krem toffee. </p><p>Karmelizuje cukier na patelni i wrzucam smietane w proporcji 1:1 i jest toffee, które w lodowce można trzymać 2 tygodnie albo i dluzej.</p><p>Krem toffee można zuzyc do przelozenia do tortow albo jako polewe do gofrów, pycha.</p><p>Krem maślany można mrozic bez problemu, potem rozmozic i ewentualnie ciut podgrzać i ubic na parze jeśli się rozwarstwia i jest ok.</p><p>Dzisiejszy znowu z yorkami:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1623784, member: 16068"] Barwniki kupuje w sklepie niedaleko, wiec nie pomoge. Sprawdz allegro może... Nadmiar kremu śmietanowego zostawiam w lodowce bo czasem wpada jakiś tort "na jutro" i jest szansa go zużyć albo robię z niej krem toffee. Karmelizuje cukier na patelni i wrzucam smietane w proporcji 1:1 i jest toffee, które w lodowce można trzymać 2 tygodnie albo i dluzej. Krem toffee można zuzyc do przelozenia do tortow albo jako polewe do gofrów, pycha. Krem maślany można mrozic bez problemu, potem rozmozic i ewentualnie ciut podgrzać i ubic na parze jeśli się rozwarstwia i jest ok. Dzisiejszy znowu z yorkami: [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom