Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nadia" data-source="post: 290780" data-attributes="member: 141"><p>Elu</p><p>Pascal rozpuszcza w ten spposób (zwykłą) czekoladę, którą później dodaje np do ciasta, albo deseru. </p><p>Do takich artystycznych ozdób jak Twoje, to myślę, że najlepiej rozpuszczać czekoladę wg wskazówek i temperatur, które podałaś.</p><p></p><p>W każdym razie woda nie moze sie gotować, bo taka temp. jest za wysoka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nadia, post: 290780, member: 141"] Elu Pascal rozpuszcza w ten spposób (zwykłą) czekoladę, którą później dodaje np do ciasta, albo deseru. Do takich artystycznych ozdób jak Twoje, to myślę, że najlepiej rozpuszczać czekoladę wg wskazówek i temperatur, które podałaś. W każdym razie woda nie moze sie gotować, bo taka temp. jest za wysoka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Slodki makijaz czyli poskromienie tortow
Top
Bottom