Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
słodkie pieczywo na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 690624" data-attributes="member: 232"><p>ja nawet do ciasta uzywam mojego zytniego, on rzeczywiscie jest duzo bardziej zywotny. pszenny zasuszylam i na razie go nie reaktywuje, bo wszystko &quot;opedzam&quot; tym zytnim. </p><p></p><p>wystarczy kopiata lyzka, zeby zrobic pszenno-mleczny zaczyn i ta odrobina zytniej maki nie jest wyczuwalna naprawde. a nawet jesli, to dodaje ciastu smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 690624, member: 232"] ja nawet do ciasta uzywam mojego zytniego, on rzeczywiscie jest duzo bardziej zywotny. pszenny zasuszylam i na razie go nie reaktywuje, bo wszystko "opedzam" tym zytnim. wystarczy kopiata lyzka, zeby zrobic pszenno-mleczny zaczyn i ta odrobina zytniej maki nie jest wyczuwalna naprawde. a nawet jesli, to dodaje ciastu smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
słodkie pieczywo na zakwasie
Top
Bottom