Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Słodko-kwaśne śliwki węgierki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1477073" data-attributes="member: 10341"><p>Przepraszam za wczorajszy post (cytat). Coś mi się pomyliło z cytowanym pomysłem.<strong> Hazo,</strong> ja też czekam na przepis.</p><p></p><p></p><p>Edit: Ciekawostka do wczorajszego cytatu. Maria Lemnis i Henryk Vitry, to pseudonimy tego samego człowieka, pana Tadeusza Żakieja, z zawodu muzykologa, z upodobania kuchmistrza i wspaniałego gawędziarza kulinarnego. Lata temu, w miesięczniku &quot;Ty i Ja&quot; prowadził rubrykę kulinarną, zapoznając nas z obyczajami i przepisami kuchni prawie całego świata. Z zapałem uczyłam się gotować z tych przepisów, zadziwiając moich znajomych nieznanymi dla nich potrawami. Mam całe (niestety, nie wszystkie) roczniki tego czasopisma. Część &quot;wykruszyła&quot; się podczas kilku przeprowadzek. Reszty strzegę jak oka w głowie. Sprawdzają się do dzisiaj. To tyle, co pamiętam. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1477073, member: 10341"] Przepraszam za wczorajszy post (cytat). Coś mi się pomyliło z cytowanym pomysłem.[B] Hazo,[/B] ja też czekam na przepis. Edit: Ciekawostka do wczorajszego cytatu. Maria Lemnis i Henryk Vitry, to pseudonimy tego samego człowieka, pana Tadeusza Żakieja, z zawodu muzykologa, z upodobania kuchmistrza i wspaniałego gawędziarza kulinarnego. Lata temu, w miesięczniku "Ty i Ja" prowadził rubrykę kulinarną, zapoznając nas z obyczajami i przepisami kuchni prawie całego świata. Z zapałem uczyłam się gotować z tych przepisów, zadziwiając moich znajomych nieznanymi dla nich potrawami. Mam całe (niestety, nie wszystkie) roczniki tego czasopisma. Część "wykruszyła" się podczas kilku przeprowadzek. Reszty strzegę jak oka w głowie. Sprawdzają się do dzisiaj. To tyle, co pamiętam. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Słodko-kwaśne śliwki węgierki
Top
Bottom