Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Smalczyk z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jobi" data-source="post: 264025" data-attributes="member: 708"><p>Ja go bardzo lubię,moze jeszcze komus zasmakuje.</p><p>Składniki :</p><p>50 dag słoniny</p><p>50dag cebuli</p><p>50 dag pieczarek</p><p>1 płaska łyżeczka mielonego pieprzu białego</p><p>3 szczypty soli (do smaku )</p><p>1 łyżka mielonych suszonych grzybów (niekoniecznie)</p><p></p><p>Wykonanie:</p><p>Słonine mielę lub kroję i zesmażam.Tak 30 minut przed końcem smażenia dodaje posiekana cebulę,a po 15-tu minutach posiekane pieczarki i resztw przypraw.Dosmażam do końca i ,po przestudzeniu, przelewam (przekładam do słoiczków.Jeśli pilnuje się,żeby na wierzchu był tylko tłuszcz,to mogą długo stać w lodówce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jobi, post: 264025, member: 708"] Ja go bardzo lubię,moze jeszcze komus zasmakuje. Składniki : 50 dag słoniny 50dag cebuli 50 dag pieczarek 1 płaska łyżeczka mielonego pieprzu białego 3 szczypty soli (do smaku ) 1 łyżka mielonych suszonych grzybów (niekoniecznie) Wykonanie: Słonine mielę lub kroję i zesmażam.Tak 30 minut przed końcem smażenia dodaje posiekana cebulę,a po 15-tu minutach posiekane pieczarki i resztw przypraw.Dosmażam do końca i ,po przestudzeniu, przelewam (przekładam do słoiczków.Jeśli pilnuje się,żeby na wierzchu był tylko tłuszcz,to mogą długo stać w lodówce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Smalczyk z pieczarkami
Top
Bottom