Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Smażone filety z ryb a'la Sevilla*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 821858" data-attributes="member: 10341"><p>Możesz to ewentualnie opuścić. Ryby moczymy w mleku, żeby miały delikatniejszy smak i żeby pozbyć się &quot;morskiego&quot; ich zapachu. Natomiast bardzo proszę, bo nie napisałam tego dość jasno, uduś cebulkę na biało, ale tak, żeby była miękka, ale nie zrumieniona, więc ta chwila, o której pisałam, może być trochę dłuższa. Zresztą sama się zorientujesz. Oczywiście rybę przed smażeniem solimy i pieprzymy do smaku. Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 821858, member: 10341"] Możesz to ewentualnie opuścić. Ryby moczymy w mleku, żeby miały delikatniejszy smak i żeby pozbyć się "morskiego" ich zapachu. Natomiast bardzo proszę, bo nie napisałam tego dość jasno, uduś cebulkę na biało, ale tak, żeby była miękka, ale nie zrumieniona, więc ta chwila, o której pisałam, może być trochę dłuższa. Zresztą sama się zorientujesz. Oczywiście rybę przed smażeniem solimy i pieprzymy do smaku. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Smażone filety z ryb a'la Sevilla*
Top
Bottom